Matkamme tähän asti

Olemme pyörittäneet NY-yritystämme pian viiden kuukauden ajan ja matkaan on mahtunut niin ala- kuin ylämäkiä. Alusta asti tiesimme, että vaikeuksia tulee, mutta hyvällä yhteishengellä ja toisten tsemppauksella olemme saaneet kaiken toimimaan (melkein) moitteettomasti. 

31.8.2018
Ensimmäinen etappi Tuike NY:n perustamiseen oli kattava taustatyö ja uuden opettelu. Miten yritys toimii? Minkälaisia sopimuksia tarvitsemme? Minkälaiset asiat pitää tietää ennen kuin voi alkaa oikeasti tekemään voittoa? Näihin asioihin saimme onneksi hyvät puitteet koulultamme ja saimme nopeasti siirryttyä seuraavaan vaiheeseen.
   Miten kynttilöitä tehdään? Harjoittelu tekee mestarin myös kynttilöiden valmistuksessa. Ensimmäinen steariinierä menikin sitten harjoitteluun. Pitkään punnittiin parhaita mahdollisia tapoja valmistaa myyntiin kauniita kynttilöitä, jotka myös palavat nätisti. Kuka olisi arvannut, että sydänlankojakin löytyy erilaisia?

Alkutoimien jälkeen olikin sitten ensimmäiset myyntitapahtumat. Kokoonnuimme useaan otteeseen ennen jokaista myyntitapahtumaa pakkaamaan kynttilöitä ja miettimään tulevien päivien suunnitelmaa.


                                    12.11.2018                                           5.11.2018

Itse tapahtumat olivat jokainen täysin erilaisia kokemuksia. Yksikössämme pidetyillä myyjäisillä suurin osa kävijöistä oli 8-9 luokkalaisia nuoria kun taas Oulunsalon joulumarkkinoilla ikähaarukka kasvoi suuresti. Jokainen tapahtuma on ollut omalla tavallaan opettava kokemus.

7.-8.11.2018 OSAO Kaukovainio

13.11.2018 Valkea

24.-25.11.2018 Oulunsalon joulumessut

Meille koko NY-toiminta on ollut opettavainen kokemus ja mahtava tilaisuus kokeilla yrittäjänä oloa!

Kommentit

Suositut tekstit